26 Kasım 2011 Cumartesi

Yılbaşı Gelsinnnnnnnnnn:)

Önümüzde daha bir aydan  daha uzun bir zaman varken içimdeki yılbaşı tutkusu bugün gittiğim alışveriş merkezinde hortladı :) Ben çocukluğumdan beri bayramları, yılbaşlarını, 23 Nisanları, 19 Mayısları, 29 Ekimleri, sevdiğim herkesin doğumgünlerini beklerken çok mutlu olurum. O günlerde içim içime sığmaz:) Özellikle yılbaşı ve bayramlarda yeni kıyafetlerimi giymeye çalışırım onlar için özel alışveriş yapamamışsam en yeni kıyafetlerimi giyerim :) Böyle bi neşe bi mutluluk yaşar giderim:) Bu sene nefret ettiğim bu şehir bana bu duyguyu bir ay öncesinden yaşatmaya başladı. Ona teşekkür edip sevsem mi acaba Liege seni diye içten içe bi sorgulama yapmıyor değilim:) Neyse lafı uzatmadan önce ağaçlar gelsinnnnnnnnnnnn:) Hayatımda gördüüm en sevimli yılbaşı ağaçlarıydı onlar:)


   Buda benim ne kadar yılbaşı ruhuna kavuştuğumun en net işaretidir :))))


 Baykuşlara karşı olan zaafımı seve seve kabul ederim ben eğer ağaç süsü olan baykuşları bana verceklerse:)








Kırmızının yeri gönlümde hep ayrı olmuştur. Yılbaşının rengi kesinlikle kırmızı, çiceği de kokinadır:) Yazınında rengi bu nedenle Kırmızıdır:) 






Lacivert paltom ve Ugglarım oldamdan yapılan bit postun mutluluğunu yaşamamal elde değil benim için:)))
Çanta, Ayakkabı; Primark
Kazak; Abercrombie & Fitch
Takılar; NineWest, SoChic, Primark
Etek; Hatırlamıyorum:( (yaşlanıyorum :) )

 

8 yorum:

  1. Begüm'cüğüm o nasıl güzel bir gözlüktür öyle!!bayıldım :) Avrupa'da xmas için hummalı çalışmalar başlamıştır tabi :) gelsin çılgınlar gibi xmas alış-verişleri :) Belçika'yı sevmiyor musun? ayy nasıl güzel çikolatalar vardır orda :) Primark da en sediğim mağazalardandır,çantan 10 numara,kombinin de :) bi de ne kadar güzel gülüyorsun sen öyle,çok enerjiksin ve de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Fido'cummmönecelikle yorumun için çoook teşekkür ederim:) çok yeni olduğum için böyle güzel yorumlar alınca çok ama çok mutlu oluyorummm:) Gözlüğün hastası olduk:) çok tatlı taçlarda vardı ama ne yazık ki çok dikkat çekmeyelim diye onları çekemedik:( bi dahaki gidişimde bölüm bölüm çekicem hepsini:))) Keşke benim yaşadığım kısmı da çikolatalar kadar güzel olsaydı :) Primark burda canım ciğerim benim :) canım benim senin güzel görüşün çook saol bu güzel yorumların için:) Xmas postlarım dönene kadar hız kesmeden devam edicek buna emin olabilirsin:) Hali hazırda bekleyen bugünden bekleyen bi postum mevcut:)))

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir Blog, canli canli resimler, gülen yüzün hic eksik olmasin :) Ben cok severim yilbasini ve noel zamanini, burda heryerde christmas marketler falan oluyor, sicak sarap ve noel kurabiyeleri..mmh, bayilirim ;)
    Outfitinde cok basarili, cantada harika - Primark´a gitme zamani gelmis ;)

    http://bouquet-defleurs.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim canım :)))) ne güzel yorumlar bunlar :) Almanyada ki christmas marketlerin çok başarılı olduğunu duydum ama hiç gidemedim :( bugün liegede Christmas marketteydim bununla ilgili postu en yakın zamanda yapıcam :) bu durumda senden de bekliycem haberin olsun :) Primark bu hafta çok başarılıydı :)

    YanıtlaSil
  5. Yilbaslari ile ilgili dusncelerimiz ayni cnmm:)) ama bence keyfini sur oralarda yilbaslari daha bi guzel olur sanki:)) primarki bende duymustummm:)) bol bol tadini cikarrf gez :)) saclarin da ne guzel ne kdr uzunnnnnn

    YanıtlaSil
  6. Yılbaşı ruhu gerçekten burda yaşanıyormuş benim için Alsancak Vakkonun piyanisti bile silik kaldı ki çook severim:)))) Primark candır kandır sana öyle söyleyeyim:) ahhh saçlarım adına teşekkür ederim çünkü onlar buranın suyunu hiç sevmedi çok mutsuzlar şimdi çok mutlu oldular:)))

    YanıtlaSil
  7. aaa begümcüm,bugün gec kaldım sekerim..diğer arkadaşlarım benden önce davranmış..
    giderek artan takipçi sayına,paralel olarak sende harika fotolar ve kombinlerinle karşılık veriorsun ki,bu da beni çok mutlu edior..
    fotolar cokkkkk güsellll...
    yorumlardanda anlaşıldığı üzere...demek istiorum ki: biz dişiler olmayaydık bu hayat ne renksiz,ne sevimsiz bişi olurdu öle yaaa..
    bak bütün kızlar demiş bayılıorum noel olayına diye...bu ruhu seviorum işte ben.lütfen yanlış anlaşılmasın feminist falan değilim ben kesinlikle .ama yaşamı bu gözlerle gördüğüm için de şanslı olduğumu düşünmüor değilim hani.
    ay bide ne cok konusuorum.yani içimden konustugum için su anda ölee dedim.herkese ,her zaman böle yapmam normal hayatımda,ama burası baska bi platform,herkes dost,herkes sevio birbirini,güzel şeyler söylüo falan.o yüzden kasmıorum bende.
    zeys'e katılıorum bence noel oralarda daha bi keyifli kutlanıo,tadını cıkar.
    bol bol foto beklıoruz artık senden.
    benimde evimde şöyyle 2 mt lik bi agacım var.hafat içi onu süslemeyi düşünüorum..ve kalabildiği kadar öyle bırakmayı düşünüorum..
    Mektubuma burada son verirken ,seni kocaman öpüorum..
    (not:saçları çok kıskandımmm;) )

    YanıtlaSil
  8. Motto canım sende beni bu güzel yorumlarınla çoook mutlu ediyorsun :) Çok teşekkür ederim beni yorumlarınla cesaretlendiriyorsun :)
    Kesinlikle kadın dokunuşunu ve kadın bakış açısının olayları ne kadar farklı gördüğü ve farklılaştırdığı konusunda hem fikiriz:) Kesinlikle sen kasmayan halinle çok tatlısın :)
    Noel özellikle bugün beni benden aldı dönene kadar beim ruh halim bu :)
    Eminim ağaca senin minnoş çok sevinicektir ben çocukken bayılırdım halada bayılıorum bizde çoook uzun bi süre dokunmazdık harika bişidir evin içindeki yılbaşı ağacı benim içinde bişiler tak agaca :)
    Saçlarıma gelen yorumlara çok mutlu oluyorum:))) ama keşke bide İzmirde görseniz diyorum :) burda çok zavallılar suya alışamadılar :(
    çok çok öperim:)

    YanıtlaSil