9 Aralık 2011 Cuma

I Amsterdammm Vol 2:) - De Bijenkorf-

Birinci gün De Bijenkorf'u görünce planlarımızda azcık değişiklik oldu demiştim:) İşte bize kendimizi unutturan cennet:))) Kesinlikle ben bayıldım zaten herşeyi bulabileceğim dükkanları hep çok sevmişimdir hele yılbaşı üstü süslenmiş haliyle tadından yenilmediği gerçek :) Ben resmen büyülendim:) Bi yandanda o kadar şanslıydım ki, Bijenkorfta çok uzun bir süre kimse beni fotograf çekmemem için uyarmadı bende sanki dükkan babamınmış gibi rahattım açıkçası :) ancak çok kısa bir süre sonra Hollanda da hiç bir dükkanın içinde fotıgraf çekmemenin mümkün olmadığı gerçeği ile yüzleştim:) Hemde çektiğim bazı fotografları silerek :) Daha fazla uzatmadan De Bijenoft :))))







Bu reyondan başlamakla ne kadar doğru bir iş yaptığımızı çikolata seçerken daha iyi anladık:) Çünkü bunlara baktıktan sonra hemen açık çikolata satan bölüme geçip bundanda ondanda o da olsun şeklinde hayatında ilk defa çikolata gören kız profili çiziverdik:))) Ama dehşetlerdi:) Şiddetle hepsi tavsiye edilir fakat en çok limonlu çikolatası tavsiye edilir:)))


 Magzanın içinde genel görüntü yakalama konusunda oldukça başarısız olmuşum bilgisayraın başında daha iyi anladım ancak mağzanın içi kalabalık olduğu için devamlı insanlar önüme çıkıyorlardı :(((




Tavandan gelen bu halatlara tırmanan soytarıları 'yerim ben' diye diye dolaştım:) Halata tırmanıp duruyorlardı pek sevimlilerdi:) Pembe paketlerde onlarla birlikte dolaşmayı ihmal etmiyorlardı:)

 Gelelim o gün benim için en eğlenceli olan zaman dilimine :) Biz cennette dolaşırken yukardaki juaför arkadaş saçlarımızı yeni ürünleri ile yapmak için baya ısrarcı oldu bizde onu kıramadık :))) Sonuç benim 3 gün boyunca bozulmayan dalgalı saçlarım, Ayçanında yağmur altında kabarmayan fönlü saçları oldu :))) Kullandığı aletlerden açıkçası çok etkilendik ama ben düzleştirici hiç kullanmadığım için ürünü almadan yoluma devam ettim:)


 Çok kolay olduğunu evde çok hızlı bir şekilde yapabileceğimi bana anlatmaya çalışırken bende denedim kolay ama benim gibi uzun saçlılar için kol kasına sebep olucak gibi:)

 Saçlarımın son hali:) Gerçekten 15 dakikadan kısa sürdü :) Takdir ettik:)

 Aycam koltuğa isteksiz oturmuştu ama oda sonuçtan memnun kalarak ayrıldı :)






Beni en çok şaşırtan şey ürünün düzleştirici gibi saçı kurutmadan şekil veriyor olması oldu. Ancak ben hiç düzleştirici kullanmayan biriyim belki birçok marka aynı sonucu veriyordur:) Ama biz bu işlemler sırasında çok eğlendik dalgalı saç aşığı olduğum için saçlarımın keyfini baya sürdüm:)











Neon Renkli yılbaşı süsleri beni benden aldı :) Sizce nasıl olmuş klasik seçeneklerin yanında bence çok eğlenceli olmuşlar ki ben kırmızı aşığı bi insan olmama rağmen bayıldımmmmmmm:)))) Mağaza genel havasıyla o kadar büyüleyiciydi ki ayça sürüklemese ben üç gün orda yaşayabilirdim :))) Umarım beğenmişsinizdir:))

13 yorum:

  1. Postu gorunce cok sevindimm heralde en sevdigim magzalardan biridir de bijenkorf.. Bayyiliyorum icinde dolasmaya.binlerce markanin arasinda kaybolmaya:) yilbasi zamani hic gormemistim ne guzel olmusss cnmm..icimi acti bu resimler benimmmmmm.amsterdami da cok severimmm:)

    YanıtlaSil
  2. tatlım postu begenmene cok sevındım :))) harıka bır yer benım ılk gıdısımdı ama son olmıcaını bılıorum:) kesınlıkle yılbası zamanı harıkaydı benımde gozum gonlum acıldı aklım kaldı :)))

    YanıtlaSil
  3. kuzu gel artık yaaaaaaaaaaaa.... buarada yılbaşında ne yapıcaksın........ nerde olucaksın.. benimde gidesim var ama artık sonra..

    YanıtlaSil
  4. tatlım gelıorum artık haftaya ordaım :)))) yılbasında aıle saadetı yapıorum sen neler yapcaksın :)))

    YanıtlaSil
  5. aman tanrim, o bastaki fotolar ne?!! hepsi inanilmaz lezzetli ve pek tabii kalorik duruyor. :)

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. HAhahah oylelerdı o bastakilerin değil ama daha küçüklerinin tadına baktım test ettim çok onayladım hatta o kadar onayladım ki bi ara kendimden korktum:)

    YanıtlaSil
  7. maaşallah diyelim de saçlarınıza nazar değmesin harika görünüyorlar gerçekten

    YanıtlaSil
  8. Çoook teşekkür ederim:) kullanılan alette çok başarılıydı :)

    YanıtlaSil
  9. senin saçların bu kadar muhteşem olmasa alet ne yapabilirki

    YanıtlaSil
  10. Scissor Hands 81 saol canım:) ama benım saclarım 3 aydr cok mutsuzlardı burda İzmirde toplancaklar diye umuyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Kıyabilsen de keşke omuz hizası kessen onları sana çok yakışacaktır. Ama senin için kıymak zor gibi görünüyor. SEVGİ VE SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  12. Ayyy yok buara kıyamıcak gibiyim:) kıyamıyorum zaten :) senin gibi söyleyen çok ama hayatımda ilk defa bu kadar uzun ayrılamıyoruz:) Sevgiler :)))

    YanıtlaSil
  13. İnşallah bir gün kısa saçla göreceğiz seni

    YanıtlaSil