26 Aralık 2013 Perşembe

Alsancak’ta Sakin ve Lezzetli Bir Mola; Tortiera Butik Pastane


Günaydın,

Herkese yılın son Cumasından sevgilerle:)
Bugün size pasta ve keklerine bayıldığım bi yerden bahsetmek istiyorum.  Bu Cumaya yakışan tatlı mı tatlı bir postla karşınızdayım:)
Endüstri Mühendisi Işıl Erbil ve İşletmeci Beril Erbil kardeşler tarafından Eylül 2013’te Alsancak’ta açılan butik pastane Tortiera, en kaliteli malzemelerle, tamamen kişiye özel, katkısız, ev yapımı ürünlerini benimle paylaşmaktan hiç çekinmedi :) 



Beril ve Işıl kardeşler tamamen el emeği göz nuru pastalarını hiç bir katkı malzemesi olmadan sadece extra sevgilerini katıyorlar. Bu kadar özenli çalışan kardeşlerin ellerinden çıkan patlar, kurabiye, cupcakeler leziz oluyor:) Nedense biz bir türlü fotoğraf çekilemedik onu da şimdi fark ettim:( 


Tortiera’da özellikle vanilyalı cupcake ile red velvet cupcake tadına bakmanızı tavsiye etmeden geçemeyeceğim.  frambuazlı beyaz çikolatalı pasta ise anlatılmaz yaşanır lezzetleri ile,Tortiera spesiyalleri arasında şimdiden yerini aldılar. Aynı zamanda hayalinizde ki cupcake ve pastayı yapma konusunda hiç bir sınır tanımıyorlar:)


Tortiera, Alsancak Çamlık Sokak’taki sakin, huzurlu ve ev sıcaklığındaki mekanında, kahve veya çay eşliğinde lezzetli bir mola vermek isteyenleri bekliyor. Ben kendimi sıklıkla Işıl ve Beril kardeşlerin yanında buluyorum.
Unutmadan, Tortiera yeni yılda sevdiklerine tatlı bir hediye vermek isteyenlere de çeşitli kurabiye ve pasta seçenekleri sunuyor.





Işıl Erbil


Beril Erbil




3 yorum:

  1. ne kadar tatlıymış bunlar böyleee :) kardeşim oraya taşındı burası aklımda bulunsun ;)
    yeni yıl çekilişimize bekleriz ;)
    http://bizimkiz.blogspot.com/2013/12/yeni-yil-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  2. oyyy ne güzel şeyler bunlar böyle... yirim ben bunları :)

    YanıtlaSil
  3. Akşamüstü akşamüstü hiç iyi olmadı bu postu görmem :D hepsi birbirinden güzel görünüyor :)

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil