3 Aralık 2013 Salı

Kendini Sonsuz Küçültmek yada Sonsuz Küçük Olmak


Merhaba,

Pek alışkanlığım olmamakla birlikte bugün mailboxıma düşen bir baın bültenini sizlerle paylaşmak istedim çünkü KAFT benim severek takip ettiğim markalardan biridir.





Her tasarımında bir fikri anlatan  KAFTDRADZ, PETROSA, XOAX ve METEOR isimli 4  yeni tasarımıyla, vicdan, doğa sevgisi, kapital düzen ve mütevazı olabilme fikirlerini büyük düşünürlerin mottolarından yola çıkarak  anlatıyor.






DRADZ
Dradz, mottosu ile vicdanlara sesleniyor.
Aristo “Duygularına hakim ol, vicdanına tutsak ol”.

PETROSA
Dünyanın sadece insanlara ait olmadığını, insanların sadece doğanın bir parçası olduğunu ve doğanında kalbinin, damarlarının olduğunu hatırlatan bir motto. Petrosa, tarzı ile Jiddu Krishnamurti’nin “Biz dünyayız. Dünya sen ve bendir, dünya senden ve benden ayrı değildir” sözünü çok anlamlı bir şekilde anlatıyor.

XOAX
Tasarımıyla, düzenin kölesi olmayanlar ve sürüden ayrılanların hikayesini anlatıyor.
“Kocaman bir ateş yakacağız, kağıt paralardan, tahvillerden, vasiyetnamelerden, vergi dosyalarından, kira kontratlarından ve borç senetlerinden, ve herkes cüzdanını da bu ateşin içine atacak.”
Wilhelm Weitling

METEOR
Franz Kafka’dan meteor etkisinde bir sözün ürünü.
“İki ihtimal: Kendini sonsuz küçültmek ya da sonsuz küçük olmak. İkincisi mükemmellik yani eylemsizliktir; birincisi başlangıç yani eylemdir.”

Yaratıcılığın gücüne inanan ekibi ile birçok büyük müzisyen, düşünür ve yazarın mottolarından yola çıkanKAFT’ta tişört, kapüşonlu sweatshirt, telefon kapağı ve wall art tasarımları bulunuyor.

Zihinlere ve yüreklere egemen olan popüler kültürün gerektirdikleri arasında sıkışmayan, standardizasyona karşı direnen ve çarpıcı düşüncelerin şekillendirdiği tasarımlarıyla gönülleri fetheden KAFT, geleceğin tasarımlarına imza atıyor.   

KAFT tasarımlarıyla olduğu kadar içten ve mükemmeliyetçi yaklaşımı, entelektüel ve yenilikçi kimliği, ürünlerindeki kalite çizgisi ve ücretsiz kargolama seçeneği ile de KAFTSEVERLER tarafından takdir ediliyor.

Tasarımlarının yanında kalitesiyle de göz dolduran KAFT tekstil ürünleri, birinci sınıf %100 pamuklu penyeden üretiliyor. Kullanılan emprime baskı, plastik hissi vermeyen hava alan bir baskı türü ve kullanılan boyaların içeriğinde insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulunmuyor.

Tasarımları 41 farklı ülkeye ulaşan KAFT ürünlerine sahip olmak isteyenler www.kaft.com adresinden ücretsiz kargo ve 30 gün iade garantisiyle güvenli bir şekilde sipariş verebiliyor.  


KAFT Hakkında

KAFT her yerde görülen sıradan grafiklerden farklı, yaratıcı tasarımları olan, aynı zamanda kaliteli ve tüm detaylarıyla özenerek hazırlanmış ürünler ortaya koymak üzere 2 yıllık bir ön çalışmanın ardından 2009 Ağustos ayında kuruldu.

Her KAFT tasarımının bir çıkış noktası ve kendisine ait bir hikâyesi vardır. Bir mottodan yola çıkılarak konsepti oluşturulan KAFT tasarımları yaratıcı, özgün ve anlamlıdır.

1 yorum: