8 Nisan 2012 Pazar

Asamble 2012

Daha önce bahsetmeye başladığım Asamble postlarımın devamı şuanda gelmekte:) Asamble Rotaract bölgelerinin her yıl Mart ayında gerçekleştirdiği en büyük organizasyonudur. Asamblelerde gelecek dönemin kulüp başkanları ve bölge görevlileri tanıtılır. Başkanlar ceketlerini giyer, kulüp bayraklarını taşırlar hem çok eğlenceli hemde çok gururlandırıcı anlardır onlar. Kulüpler ayağa kalkar çeşitli eğlencelik atraksiyonlar (benim kulübüm konfeti patlatarak beni onurlandırdılar hepsine çoooook teşekkür ederim tekrar tekrar :) ) yaparlar:) 

Bayrak töreninin ardından çeşitli eğitimlere katılınır ve gelecek dönem için gerekli bilgileri edinirler. Kesinlikle eğitici, eğlendirici, kaynaştırıcı her yıl gelmesini beklediğimiz çok güzel bi organizasyondur:) Bu postta bayrak töreni görselleri ile sizi başbaşa bırakmaya hazırlanırken Asamble'nin gala gecesi var diyerek saygılar sunuyorum:)

 Minnak kurbağam beni rotaract yapan insan o sabah yakamdaki pinlerimi taktı :)))) Benim için pek önemli bi andır:)
 Düşünen Başkan

 İçimdeki blogger o gün durmadı:)
 Gelecek Dönem Başkanı Ben Dönem Başkanım Melisim ve Kulübümüzün ilk Bölge Üyesi Ece:)
 Blogger Bloggerı her yerde bulur:)








 Gelecek Dönem Bölge Rotaract TEmsilcim Gülser:)

 Konfeti patlatan Kulübüyle gaza gelip bağırarak bayrak sallamaya giden ben :)

Bir eksiğe rağmen gelecek dönem yönetim kurulu :)

Biraz fazla fotoğraflı da olsa benim için pek önemli olan bu günü sizi paylaşmadan duramadım:) Umarım beğenmişsinizdir:)

7 yorum: