15 Nisan 2014 Salı

Ofis Kombini


Mutlu Çarşambalar

Tam bir begüm klasiği olarak siyah ve beyazın muhteşem uyumundan yine vaz geçemediğim bir kombin ile karşınızdayım. Ancak kombinimin starı dünyanın en rahat ayakkabıları ünvanını hak eden loaferlerım. Daha önce de bahsettiğim gibi Mudo loaferlarım bir harika dostum:) 
Özellikle ofis kombini olarak benim gibi düz ayakkabı tercih edenlerdenseniz. Özendiğim yüksek topuklu kalem etekli ofis kombinleri, çalıştığım ortam ve saatler itibariyle yerini smart causal  tarza bırakmış durumda. Sizin içinde belki ilham verici ofis kombini yaratmış olabilirim diye düşündüğümden bu ara daha çok onlara yer veriyorum. Ofis kombini dendiği zaman siyah beyaz çok kullanılıyor ancak ayakkabı veya takılarımla renklendirme çabamban vaz geçmiyorum

Çorapsız ayakkabı sezonu başlayınca ayrı bir mutluluğa kapıldığım doğrudur. Bana baharın gelişini müjdelerler. O nedenle hepimiz için aydınlık güzel bir bahar dilerim.

Sevgiler...







3 yorum:

  1. Siyah beyaz kıyafetler gerçekten ofiste kurtarıcı oluyor. Kırmızı loaferler siyah ve beyaza renk getirmiş, güzel olmuş.
    Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  2. Great loafers!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil