29 Ekim 2013 Salı

Yepyeni... Lepistesra

 Merhabalar,

Bugün sizleri benim için yeni bi keşif olan instagramdan satış yapan Lepistesra ile tanıştırmak istiyorum.
Kendisi de dünyalar tatlısı olan, kendisi gibi tatlı minnak günlük hayatımıza renk katacak parçaları seçip bizimle paylaşan Esra'nın güzel hesabını paylaşmazsam çatlayabilirdim :)
O güzel ve günlük hayatta kullanmaya bayılacağınız parçayı nasıl bulmuş ve bir araya getirmiş kendisini tebrik ediyorum:) Birbirnden farklı ve biricik olan bu ürünlerin hepsini eve götürmekten çok korkuyorum.
Ben kendime hemen buz kalıplarından, carusel ve yakalıklarından edindim:) Ayrıca bugün sabah görmüş olduğunuz dünya tatlısı baykuşlu telefon kılıfına da kendisi sayesinde kavuştum:)
 İnstagram hesabını ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim:
Instagram : Lepistesra
Mail: lepistesra@gmail.com







Bu yaka süsleri kesinlikle bir harika dostum:)






27 Ekim 2013 Pazar

Ekose Aşkına


Günaydınlar Mutlu Pazartesiler,
Bu Pazartesi post yapabildiğim için ayrıca mutluyum ben umarım sizde haftaya mutlu başlamışsınızdır:)
Bu kombininim bayramdan geliyor. Şu anda hızla karşımıza çıkan ekose trendinin benim tarafımdan nasıl kullanıldığını göreceksiniz. Çocukluğumdan beri hep ekoseli bişiler giymeye bayılmış lise yıllarım boyunca çok güzel ekoseli anvelop bir okul eteği giymiştim (gençliğime döndüm:)) Şimdi geri gelen bu trendi bir başka trendy parça olan şortla/skortle tamamladım. Biraz iri gösterse de kendisine olan sevgimden bir şey azalmadı. 
Bu arada kısa kestirdiğim saçlarım giderek uzamaya ve beni çok mutlu eden küt boya ulaştı:) Bu halini çok çok sevdim ve inanılmaz rahat kullanıyorum.
Sizde beğendiniz mi:)