3 Ocak 2012 Salı

İki Tenor...

Bu akşam harika bi konsere gitim keşke hep birlikte orda olup dinleyebilseydik... Orkestra Allegranın Ege Üniversitesi için sahne aldığı Yılbaşı Konserine gittim hatta yeni geldim:) Dünyadaki tek Tenor kardeşler Aydın ve Ayhan Uştuk kardeşlerin yer aldığı orkestra inanılmazdı... Aydın Uştuk'u İzmir Kent Orkestrasından tanıyordum ancak bu akşam iki kardeş ruhumuzu doyurdular bütün orkestraya hayran kaldık . Ama en çok en arkada yer alan bas gitar, perküsyon ve bateri sanatçılarının eğlencesi ve neşesi anlatılmaz yaşanırdı ...  Hepsinin emeğine sağlık...



Ben AKM de ki sergiyle bi post yapmayı amaçlamıştım ama akademisyen yoğunluğu olan bir ortamda bu fotoğraflara bile şükrettim bakışların tahmini sizin yaratıcılığınıza kalmış:)

 Kafamın tamamı olmasa bıle merdiven pozlarını severim ben :)



Taam yamuk durmayı seviyorum :) gülmeye bayılıyorum bu nedenle artistik pozlarım olamıyor:) Önümüzdeki günlerde buna çalışıcam :)




 Yakısıklı kardesım :)
 Bayılırım....
 Ayhan - Aydın Uştuk kardeşler


 Hanfendinin Flemenko gösterisi de çok güzeldi ben elbisesine ve zerafetine bayıldım...






Harika bir repaertuvar hazırlamış bu kardeşler ister istemez analar ne aslanlar doğurmuş dedirtiyor... ama iyiki doğmuşlar iyiki seslerini eğitmişler çünkü ben ağzımı açınca berbat çıkan seslerle hayat sürdürmek çok zor olurdu... İyiki böyle müzil yapan insanlar var hep olsunlar :)))) Müzikli günler olsun herkese:)

6 yorum:

  1. Keske bizde gidebilseymisiz...

    YanıtlaSil
  2. KEYIFLI BIR AKSAM GECIRMISISN EMINIM ENFESTIR....BU ARADA BAKIŞLARIN NASIL OLDUGUNU TAHMIN EDEBILIYORUM:)) COK KEYIFLIDIR O ANLAR:)) SEVGILER

    YanıtlaSil
  3. @mottom 3 Subatta tekrar AKM de gosterileri varmıs :)

    @ Kokos Kelebek evet cok keyflıydı :) ay o bakıslar fena ya benden cok fotografımı cekenler rahatsız oluyorlar :))) sıkılmadan fotograflarımı cekcek bı kısı war o da sevgilim askerliği bitse rahatlıcam:))) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. harika bir post olmuş kkelebeğimm, asansörün yanındaki teyzenin bakışına bayıldım :) sanırım seni oğluna almak istedi hhehheheh beğeni ile bakıyordu :))

    çok öpüyorum seni begüm fıstığı...
    ps:3 şubatta mıı aaa bi program mı yapsak, ben hiç gitmedim tenor menorlu bir konsereee :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. sekerımmmm o teyze benım ıkıncı annem fotodakı kardesımde onun oglu :) kendisi fotoda olmak istemiodu ama fotoyu sevdim kesemedimde :))) duymasın :)

    ps: Ben 3 şubatı öğreneim toplanıp gidelim süper olurrrrrr :))))) mucuks:)

    YanıtlaSil
  6. coooook guzel !
    Saclarina ve tarzina bayildim =D cok cicisin!
    Sevgilerimle,
    http://kucukseylerr.blogspot.com/

    YanıtlaSil