30 Eylül 2014 Salı

attracTEEve


Hafta ortasından kocaman bir Günaydın �

Ben hala yaz kıvamında bir hava düşlüyorum ama sanırım Mikail ile anlasamadigimiz kesin... benim bi müddet sonra uyum zorunlulugu çıkacak O zamana kadar devam�

Esas parça kırmızı etek gibi görünse de benim kalbim baskılı tshirt diyor. Son bir kaç sezondur birçok örneğini severek giydiğimiz baskılı tshirt örneklerine yeni bi yaklaşım olan bu tshirtu görür görmez sevdim. Baskılı tshirt ile bugün verdigimiz mesaj ortada hepimiz için attracTEEve olarak geçecek bir gün dilerim.

Sevgiler 

Xoxoxo







28 Eylül 2014 Pazar

Son bahar


Mutlu haftalar,

Biliyorum havalar korkutucu bir hızla soğumaya devam ediyor ama inatla sonbahar kombini adı altında elimden geldiğince yazlık kıyafetleri ile yaşamaya devam eden kız olarak anılmak istiyorum...

eminim yalnız değilim benim gibi hissedenlerin tamamı kaftanlarimızı ve Mini eteklerimizi giyip el ele tutusarak evrene yaz bitmesin mesajı vermeyi teklif ediyorum 😄😄😄

mutlu haftalar













25 Eylül 2014 Perşembe

Ofis Kombini



Gün aydınlar, 

kutsal gün cumaya hoş geldik 😄 

Evet kabul ediyorum içimde inatçı biri var. Ogün canım ne giymek istiyorsa o konuda ısrarcı oluyor. Birde içinde yaşadığım gerçekler var mesela işe gitmem gerektiğim. Ofis kombini hazırlarken bazı noktalarda içimde ki inatçı arkadaş ile uzlaşmaya gidebiliyoruz. Bu ofis kombini de bu duruma örnek. Aslında bu bluz ile pullu eteğim çok güzel olurdu hele yırtık kotum ile salaş t -shirtüm beni ne kadar mutlu ederdi. Madem o gün bir ofis kombini oluşmalıydı o zaman biraz taviz verilebilirdi.
Umarım hepimizin hayatı bu ofis kombini için verilen tavizler kıvamında olur:) 







23 Eylül 2014 Salı

milano


Günaydın hafta ortası 😄

Unutulmaz anılar ve benim için yılın en güzel haftası olarak geçen italya tatilimin son postu olan Milano postuna sıra geldi.
Modanın, sanatın, lüks ve ihtişamın zirvede yaşandığı bu şehir benimde başımı döndürdü her zaman olduğu gibi...

İtalya seyahatimiz boyunca bol bol kara ulaşımı yaptığımız için rahatlığın ön planda olduğu kominler seçmenin faydalı olacağına inandım ama asla eteklerimden ödün vermedim:) Bu sezonun önemli trendlerinden transparan eteğimde kendini gösterdi. Peki ya crop top... Uzun bedene sahip olduğum için biraz mesafeli yaklaşmış olsam da ilk denemenin ardından crop top benden yıldızlı beş aldı. Sanırım belimizin üşümesi pahasına crop top kullanımımız devam edecek:)

Çekimi yaptığımız sırada kendimi Louis Vuitton önünde poz veren Kate Moss sandım çünkü çevremde meraklı bir kitle oluştu. Normalde çekim yaparken oluşan kitleye alışkınım ama Milano da hiç beklemiyordum. O nedenle hızlı ve bol kahkahalı bir çekim geçti :)

En yakın zamanda benim ve bütün isteyenlerin Milano havasını içlerine çekmeleri dileğiyle...

xoxoxox








21 Eylül 2014 Pazar

pompei




Hafta başlangıcından merhaba,

İtalya postlarına devam ederken sırada tarihin lanetli şehir Pompei var,
Havanın bizi gezme isteğimizle dalga geçer şekilde yağmurlu olması keyfimizi bozamazdı.

Basic parçaların bir arada olduğu bu kombinin farklılık yaratan parçası sezonun yükselen trendi çapraz etek. Son birkaç sezondur skortlerde bu kesim yükselişini arttırmakla birlikte artık etek ve bluzlerde de karşımıza çıkıyor. Çapraz etek modelleri önümüzdeki sezonların sevilen parçalarından olacak. Çapraz etek  kullanım açısından çok rahat görüntü açısından farklılık katarak en sevdiğim sonbahar parçası olacak gibi duruyor :)

Sevgiler
xoxoxo














18 Eylül 2014 Perşembe

dantel şort


Musssmutlu Cumalar ;)

Havalar bizi mutsuz edercesine kışa doğru emin adımlar atmış olsa da yaşadığım şehirde pastırma yazının etkileri tüm güzelliğiyle devam ediyor. Yine yeniden İzmir de yaşadığım için şükrediyorum. Ancak yurt genelinde yaşanan hava göz önüne alınınca bu post için elimi biraz daha hızlı tutmuş olabilirim.

Bu aralar tek renk giyinmek benim için çok sevilen bir durum. Hepsi kendi içinde iddialı olan parçalar içerisinde neredeyse bu sene paralanacak kıvama gelen dantel şort en sevdiğim. Dantel şort ister spor ister abiye hale getirilebilecek bir parça. Bu kombinde inci yakalı peplum bluz ile abiye çizgisine yaklaşmakta sakınca görmedim. Sonbaharda da renkli opak çoraplar ile dantel şort aşkımı pekiştirme niyetindeyim:)

Sizde kıyafetlerin mevsimsiz olduğuna inanlardan mısınız ?

Mutlu hafta sonları

xoxoox