29 Eylül 2013 Pazar

doyulamayan çizgiler


Mutlu Pazarlar...

Uzun zamandır kombin postu yapamadığımı biliyorum. 2103 beni resmen koşmaya zorluyor. Hayatımda ciddi değişikliklerin olduğu ona adapte olmaya çalıştığım doğrudur. Bu değişiklikleri yakın zamanda daha detaylı olarak sizinle de paylaşmayı umuyorum.

Küçük bir açıklama; Uzun süredir hissetmek istediğim kadar huzurlu, mutlu ve yüklerimden arınmış hissediyorum kendimi :)

Gelelim kombinime. Kendisi haftalar önce çekilmiş bir kombin ve iş kombinimdi. Elbise, etek ve arm party benim vazgeçilmezlerim. Bu kombinde hepsi benimle :) Elbisemin desenini çok beğendiğim için bedenine bakmadan almıştım. Eve gelince 44 beden olduğu gerçeği hemen beni kemer arayışına yönlendirdi ve sonuç bu kombin oldu :)

Herkese arkamdaki narlar kadar bereketli ve çoğalarak artan mutlulukların olduğu bir hafta dilerim
Sevgiler...








25 Eylül 2013 Çarşamba

Sonbahar geldi, hoş geldi...

Ben kabullenmekte zorlansam da sonbahar sinsice geliyor ve kapımıza dayanıyor  :(
Bu durumdan güzel bir sonuç çıkarmak için yapılabilecek en iyi şey şüphesiz dolap yenilemek :)
Bu noktada benim gibi yoğun çalışanların sıklıkla başvurduğu bir kaynak olan online alışveriş tüm ışıltısıyla göz kamaştırıyor:) 

Sonbahar için gardrobumu yenilemeye kara verdim ben de :) Kendim için seçtiğim giyim, ayakkabı ve çanta modelleri aşağıdalar:






Farklı pardesü ve üst arayışında olanlar varsa benim gibi tam olarak doğru adres diyebiliriz:)


Sonbaharı anlatan bütün ayakkabı modelleri yukarıdan toplanmış bulunuyorlar benim için:) İzmir'de ya da yağmurlu bölgelerde yaşayanlar bilir yağmur çizmesinin ne kadar hayat kurtarıcı bir parça olduğunu :) Çiviler zaten olmazsa olmaz hala ruganla birleşince iş kombinlerinin sevilen parçası olacaklar:)
Ayrıca gizli topuklardan edinmeyen kaldıysa şiddetle öneriyorum:)



Çanta sevgisi apayrı birşey şüphesiz özellikle daha erken kararan günlerde biraz daha renklenmek bence hepimize iyi gelecek...

Umarım seçtiğim parçaları beğenirsiniz...

4 Eylül 2013 Çarşamba

Çok Düğüncüyüm volbilmemkaç


Perşembeleri güzel geçirme sebebim şüphesiz ki postlarım :)

Bugünkü postun ayrı bir önemi var. Canım kuzenim Nihan’ın düğününde giydiğim elbiseyi sizlerle paylaşıyorum. Ben bu postu hazırlarken güzel gelinimiz Kanada’ya doğru uçmakta. Umarım her şey gönlünce olur ve Efe ile çok mutlu olurlar. Katıldığım en eğlenceli en mutlu düğünlerden biriydi şüphesiz.

Bende bu eğlenceli düğüne uygun olacağını düşündüğüm yeşil elbisemi giydim. Yıllar önce Mango'dan çok komik bir paraya aldığım bu elbise yaz düğünlerinin kurtarıcısı adeta... Hem renkleri hem de üzerindeki fırfırlarıyla yaz mevsimini anlatıyor.

Eylül ayının ilk postunda yaz mevsimine bu kadar iltifat etmem, aslında onun hiç bitmemesini istediğimdendir.

Şimdiden mutlu hafta sonları...