26 Kasım 2012 Pazartesi

Gönlümde yerin bir başkadır... Dantel

Biraz geç kalsamda mutlu haftalar dilemek istedim... Mutlu haftalar :)
Bu ara fazlasıyla yoğunum bu nedenle postların arası biraz açılmış durumda:(
Yinede geçen haftadan kalan bir kombinim ile karşınızdayım... Çok severim dantele gördüğünüz gibi her fırsatta çeşitli kıyafetler halinde giyerim bugün karşınıza etek olarak çıkan dantellerle sevgimi yollarım:) Ayakkabılarım DIY olarak daha önce blog da yer almıştı:)



















22 Kasım 2012 Perşembe

Pembe Gözlükler

Mutlu cumalar :)
Benim gözlük sevdiğimi çevremde bilmeyen yok gibidir:)
bu postum için o kolleksiyondan seçim yaptım:) Uzun zamandır takmamıştım pembe gözlüklerimi bu hafta hem kombin için hemde kendim için pembe gözlüklerimle bakıyorum hayata ve herşey akışıyla gerçekleşiyor:)















19 Kasım 2012 Pazartesi

Anne Gömleği

Mutlu haftalar olsun:)
Bu hafta benim için büyük değişiklikleri beraberinde getiren unutulmayacak bir hafta :)
Başlık kendini belli etse de kısa bir açıklama yapmadan geçmek istemedim. Bu cmtsi Özge'nin bebeği Pars'ın 1. doğumgünü kutlamasına gderken böyle görünüyordum:) Doğumgünü detaylarını yakında farklı süprizler ile alıcaksınız:) Gömlek annemin 20 sene önce el emeği ile işlediği gömleği:) Ben severek giydim. Eteğim barok esintisi taşımakla birlikte hem sezon trendlerine hemde benim pek sevdiğim lalelere atıfta bulunmakta:) Ayakkabılarım sevgili hediyesi olup benim tarafımdan çok sevilirler:)
















14 Kasım 2012 Çarşamba

Eskişehir Eskişehir

Günaydınlar Günaydınlar:)
Uzun zamandır post yapamayıp şuan post yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum :) 
Bütün haftayı hasta geçirdim yapmak isteyipte yapamadığım çok fazla şey oldu :( Ama gün geçtikçe toparlanıyorum önümüzde ki hafta bomba gibi başlayacak :) 
Bu kombin Eskişehirden :) Yaklaşık 2 hafta önce Eskişehir'e TEI fabrikasını gezmeye gittik aynı zamanda gezelim göreli Eskişehire bayılalım şeklinde gelişen bir gezi oldu:) 
Maalesef yoğun bir gezi olduğu için fotoğraf çekmemiz pek mümkün olmadı :( sanırım oluşucak tek post bu :( 
O gün kendimi cidden liseli gibi hissettim çok eğlenceliydi :) Leopar çizmelerim hepinizin ellerinden öper:) Eteğim liseden kalma desem :) Kentpark'ın yeşilliğinde İzmirde görmeye pek alışkın olmadığımız kurumuş yapraklar beni kendimden geçirdi:)