10 Ocak 2012 Salı

Kırmızı Çoraplı...

Ben kırmızı severim demiştim:) Bu kombini yaparken çoraplarıma aman iyiki varsınızda renk kattınız gibi iltifatlarda bulunuyordum:) (tamam normal dışı azcık kabul ediyorum ama nesnelerle Konuşma huyumdan hiç vazgeçesim yok...:) ) Dün iyileşmemin şerefine kırmızı çoraplarımı giydim:)) Bel ağrımdan kurtuldum soranlara geçmiş olsun diyip iyi dileklerini iletenlere çok ama çok teşekkür ederim:))) Şifa oldunuz :)

Dün Nihanımın son günüydü ve günü forumda geçirdik şansına yağmur peşimizi bırakmadı:( Ama Ayçanın yaptığı çekimde çok eğlendimm:)


Ben köfteci Ramizi çok severim özellikle Balıkesire giderken yolun 90. kmsinde ben açlıktan ölürüm :) Nedenn çünkü orda Köfteci Ramiz vardır. Dünde Forum Bornova'da ki Köfteci Ramizdeydik. Açık büfesine olan sevgim tabakta oluşturduğum dağdan belli oluyor sanırım :)) 




Anşalıdığı üzre o salata ve köfteler yendikten sonra ben kendimi Ramizin kapının önünde ki çiceklerin önünde poz verirken buldum :) Karnım ve gözüm aynı anda doyduğu için benden mutlusu yok :))) Çok yakın bir arkadaşımın dediği gibi: Allah açlıkla ve aşkla terbiye etmesin!!! Amin:P

 Mutluluk üstüne Indıteks indirimine dalınınca hava karardı, saçlar dağıldı bünye Türk Kahvesine ihtiyaç duydu... Soluk çok sevdiğim Mandolin Cafede alındı :)
 Kolyemde dolabta unutulanlardandır...



Nihanımla son fotolar :( Bugün ALmanyaya döndü kuzum en yakın zamanda gel çok özledim şimdiden:(((




 O günün fotografçısı Ayça Kuşum... Öperimmm



Fotolar az blur olsada ben ortamı çok sevdim Star ışığı yağdı üstüme ondan paylaşmadan edemedim:) Ama esas bu fotolar için zorluk çeken kişi Nihandı onun fotosuyla sonlandırıp herkesi öperim...



8 Ocak 2012 Pazar

Pazar Pazar...

Pazar günleri benim için sıkıcıdır... Ne olduğu belirsiz Cumartesinin neşesinden uzak Pazartesinin mutsuzluğundan payını almış tatil ama sevilmeyen kişiliksiz, yazık boynu bükük... Ama sevdiğim insnalarla hep birlikte geçmişsse bütün saydığım özelliklerinden uzaklaşır benim için sevilen bi gün kıvamına gelir. İşte bugün öyle bi pazar günüydü:))) Hemde herşeye rağmen :) Çünkü dün sabahtan beri bel ağrısı çekiyorum:( Ayaktayken iyi doğru pozisyonu bulunca rahat kalkıp otururken ızdıraplı bi yaşam döngüsüne sahibim:( Umudum iyileşmesi yönünde ama bu durum pazar günü gezmemi engelleyemedi :) Annem ve Nihanım bana yardım ettikleri için hayata devam ettim. Çok sevdiğim Levent Marina Lecigaleden görüntülerle sesleniyorum şimdi :)))

 Hint Evinin Kapısı

 Avizaye hasta oldum ama tavanın o süslemesi beni benden aldı bende istiorummmmmmmmmmmm:)))
 Hastası olunan bahçedeki Hint Evi:) Masanın her noktasından eğlence, mutluluk fışkırıyor...
 Butun ağrılarıma rağmen içimde ki bloggerı bastramadım...
 Ağrısal reflkes:)


 Rügardan muzdarip insan modeli:)

 
Elbisenin etek halini de çok sevdim yalan değil...


Sandalyelere oturup artistik pozlar vermeyi çok istedim ama oturup kalkmak benim için bi ızdrap oluyor:(


 Ama Nihan sağolsun benim istediğim pozlar için mankenlik yaptı :)))



 Benim tatlım canım annem :) yada herkesin sorduğu gibi cevap vereyim hıı evet büyük kardeşim :) :)

Büyük emek verdikten sonra oturabildim takdir edelim :)))




 Kokinalar yılbaşı çiceği olarak akıllara kazınsada benim için her mevsim var olması arzu edilenlerdir...


Ojeli parmaklar bana ojesizler anneme ait:)))


Evet benimde dilim var ve bazen dışarı çıkabiliyor :)))

 Bu melekler herkese harika bi hafta getirsinnnnn:))))
 Bu bölümdeki her nesneye bayıldım benim olsun istedim:)

Kurbağa ve inek kardeşlerde size iyi haftalar diliyormuş ben ve melekler gibi:))) Sevgiler :))