1 Aralık 2011 Perşembe

Yılbaşı Gelsiiiiiinnnnnnnn:) : ) vol:2

Bugün itibariyle ben artık resmi olarak yılbaşı ruhuma kavuştum daha ne isterim:))) Geçen gün postumda olan ağaçların arkadaşları ile bugün gene karşınızdayız:) Ben onları çok sevdim hatta bazılarını alışveriş merkezinden kaçırıp eve getiresim vardı çok ama ortam çok kalabalıktı :( Bakalım sizde sevicek misiniz onları:)))





Venedik maskelerini hep çok sevmişimdir :) Bu ağaç o nedenle gönlümde ayrı bi yere sahip olmuş olabilir:)



Bu ağaçta beyaz güvercinlerinden dolayı aramızda:)





Bunlarda dekoratif yılbaşı süsleri:) Alışveriş merkezinin ortasında durarak beni mest ediyorlar:)

 Asabi Noel Baba:)

Kendisi İkinci en sevdiğim:))))  Belkide en eğlencelilierden biri:)



Küçük adam ağaç süsleri kesinlikle çok gerçekçi ve komikler:)




Bu ağacı görünce gülmeye başaldım:) Bi yandan fotograf çekiyorum:) çevremdeki insanlar pek normal olmadığımı düşüdüler ama yapcak bişi yok :) Kırmızı gözlüklü kuşlar için o bakışlara katlanabilirim:)
Noel Babasız postu bitirmek olmaz:))) Biraz ilginç bi yorumlama olmuş ben pek sevmedim ama ağaçların arasında sevimli durduğu kesin:))) Ben onları çok sevdim (gerçekten kimisini dayanamayıp okşadım itiraf ediyorum) Hepsinde bi dilekte bulundum:) Umarım sizde seversiniz:)

7 yorum:

  1. Bayılıyorum Aralık ayının bı ışıl ışıl atmosferine. bu ay da doğdugum için ayrıca şanslıyım :) kareler çok güzel. eline sağlık. yılbaşına kadar bizimle paylaşmaya devam et olur mu bu yılbaşı postlarını :))

    YanıtlaSil
  2. Shopp-ing-bag canım bende bayılıorum bu hayatta en sevdiğim insan olan annemde 31 aralık dogumlu benim için bu nedenlede apayrı bi yeri var :) siz sevdiyseniz ben seve seve post yaparım :)

    YanıtlaSil
  3. çok sevdik, minik kızım da çok keyif aldı " anne bu nee, ya buuu, anne bak cici " diye diye baktık resimlere, takipteyiz :))

    YanıtlaSil
  4. ayy bayıldımm o ağaçlar süsler ışıl ışıl evet yılbaşı gelsinnn bloğunuz çok gusellll izleyiciniz oldum hemen seve seve sizde benim olurmusunuz:) sevgiler

    http://hayatreceli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. olmazmıyım Reçelim:)))) bende bayılıorum bu ağaçlara klasik süslerden çok uzak o nedenle çok çekiciler:))

    YanıtlaSil
  6. Shopp-in-bag ve sevimli kızı :) en çok hangisini beğendiğinizi tahmin edebiliorum noel baba şapkalı olan mı oldu favoriniz:) çünkü bu ağaçlar bi alışveriş merkezinde duruyorlar bütün çocuklar onun önünde fotograf çektirmek için kutuk olmuşlardı :) yanımda biri olsa bende bekicektim o kuyruğu ya neyse:)

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle o ve minik ayıcıklar.. sevgiler :)

    YanıtlaSil